Bloesemtherapie: Bach bloesems

Bloesemtherapie is het gebruik van bloesemsessences (mineraal en/of dierlijk) in de context van algehele gezondheidsverbetering. Het is een manier om gezondheid te voeden en te ondersteunen met de heilzame energie van de natuur, binnen een context van menselijke aandacht vol wijsheid en liefde. Pak pen en papier, want bloesemtherapie: Bachbloesems is gearriveerd.

Dr. Bach bloesemtherapie
Het is een natuurlijk en compleet behandelsysteem, samengesteld uit 38 bloesemremedies plus een Rescue Remedy verkregen uit wilde planten en bomen.
Dit systeem is een holistische vibrerende energietherapie die helpt de gezondheid te herstellen door disfuncties op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied van alle levende wezens te harmoniseren, of het nu mensen, dieren of planten zijn.
• Bloesemsessences of bloesemremedies werken door de emoties van de persoon op een complete manier in balans te brengen:
• Compleet, omdat de 38 remedies samen alle emotionele toestanden van de persoon omvatten.
• Holistisch, omdat het de persoon als een geheel beschouwt, niet als een verzameling systemen en organen: “Het geheel is meer dan de som der delen” en werkt op alle niveaus van zijn (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel).
• Vibrationeel, vanwege de manier waarop bloesemsextracten werken. Het zijn energetische patronen in water die de energetische structuren van de persoon in balans brengen, op een vergelijkbare manier als andere vibratietherapieën zoals Reiki of Homeopathie.

Wat is Bachbloesembehandeling? Leer meer over de oorsprong en toepassingen ervan
Als we het hebben over Bach Bloesems, is het een van de meest succesvolle behandelingen om stabiliteit te bereiken bij elk type patiënt. Hieronder bekijken we de oorsprong en evolutie van zo’n belangrijke therapie die zijn nut en efficiëntie blijft bevestigen, evenals het toenemen van het aantal gebruikers.
Bach bloesems, de oorsprong van de behandeling
Dokter Bach, de bedenker van de therapie, was er heel duidelijk over dat om eender welke ziekte te genezen, de patiënt de emotionele stabiliteit moet bereiken die essentieel is om de medische behandeling te laten werken.
Dit uitgangspunt was echter moeilijk te bereiken omdat er geen behandeling bestond voor gevoelens als angst, paniek of bezorgdheid. In Wales vond hij een enorme verscheidenheid aan wilde bloesems met prachtige eigenschappen om de aandoeningen waar hij naar op zoek was te genezen. Met een assortiment van 38 verschillende bloesems begon de arts verschillende essences te creëren waarmee hij zijn patiënten mentaal kon genezen voordat hij andere behandelingen ging toepassen.

Het gebruik van deze behandeling voor angst
Neuropsychologische behandelaars vertrouwen op Bachbloesems omdat:
– Het geen chemische optie is die nevenschade aan andere organen veroorzaakt.
– Het heeft geen bijwerkingen.
– De effectiviteit is bevestigd bij mensen van alle leeftijden.
Twee druppels tinctuur verdund in alcohol en water is meer dan genoeg om een flesje van 30 milliliter te maken. Bloesems zoals agrimonie, espen, cerasifera, iep, gentiaan of brem zijn slechts enkele goede voorbeelden van hoe het mogelijk is om ruzies, angsten, depressies en soortgelijke psychologische problemen te voorkomen.
Bij INPA, een neuropsychologische gespecialiseerde kliniek, zullen ze snel een diagnose stellen van wat er aan de hand is en Bachbloesems aanbevelen om de mentale toestand in enkele weken te verbeteren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven