Over ons

Een goede gezondheid is ons meest waardevolle bezit.

Welkom bij Gezondheidswinkel-Mijdrecht.nl, dé plek waar gezondheid en welzijn centraal staan. Wij zijn een onafhankelijke website met een passie voor het helpen van onze lezers om hun gezondste en gelukkigste leven te leiden. Onze missie is om een breed scala aan hoogwaardige, natuurlijke en duurzame producten aan te bieden die bijdragen aan het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn.

Onze geschiedenis: Gezondheidswinkel Mijdrecht is opgericht in 2023 door Frank en Tina, een echtpaar met een passie voor een gezonde levensstijl. Na jarenlang hun eigen gezondheidsreis te hebben afgelegd en de positieve effecten van natuurlijke producten en supplementen te hebben ervaren, besloten ze hun kennis en passie te delen met de online gemeenschap.

Ons team: Bij Gezondheidswinkel Mijdrecht zijn we trots op ons deskundige en toegewijde team. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden, variërend van voedingsdeskundigen tot natuurgeneeskundigen, waardoor we een schat aan kennis en ervaring in huis hebben. Wij staan altijd klaar om naar jouw verhaal te luisteren, je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies en aanbevelingen.

Scroll naar boven